Популярна американська співачка Мадонна опублікувала в Instagram знімки, зроблені для видання New York Times. Вона зазначила, що фотографії зробив її друг JR і написала величезний пост, в якому висловила невдоволення щодо інтерв'ю.

"Сказати, що я розчарована статтею, було б применшенням" – наголосила вона.

Мадонни підкреслила, що видання New York Times проявило сексизм, вказуючи її вік.

"Вони б не згадали мій вік, будь я чоловіком!" – заявила виконавиця.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами знаменитості, журналістка, яка написала статтю, провела з нею "дні, години і місяці і була запрошена в світ, який багато людей не бачить, але вирішила зосередитися на тривіальних і поверхневих питаннях". Мадонна назвала такими темами - етнічну приналежність її стенду і тканину її штор.

Мадонна
Мадонна

"Мені просто шкода, що я провела з нею навіть п'ять хвилин. Це змушує мене відчувати себе зґвалтованою. І так, мені дозволено використовувати цю аналогію, оскільки я була зґвалтована у віці 19 років" – написала співачка.

Також "Знай.uа" писав, що співачка Мадонна після прибуття в нью-йоркський аеропорт імені Джона Кеннеді, намагалася увійти до приміщення інкогніто, ховаючи обличчя під паранжей.

Як повідомляв "Знай.uа" відомий російський співак Філіп Кіркоров розповів, що хоче відновити свої поїздки в Україну.