Тіна Кароль полюбляє ділитися з шанувальниками не тільки постановочними знімками і яскравими кадрами з фотосесій, але ще й цитатами, роздумами і філософськими порадами. Будучи шалено активною у мережі зірка умудряється не показувати особисте життя, не розповідати про свої будні і не показувати не тільки свій будинок, але і сина.

Тіна Кароль вражає по-іншому. Так, на сторінці зірки в соціальній мережі Instagram почали часто з'являтися спокусливі знімки, на яких артистка намагається показати всю відвертість.

Яскравий кадр з нової фотосесії підкорив шанувальників. На фото Кароль позує в незвичному образі. На представленому фото зірка позує в тонкому плаття чорного кольору, спокусливо то піднявши і засвітивши стрункі ніжки. Макіяж при цьому незмінно підходящий для Тіни – червона помада на губах є своєрідною родзинкою усіх луків співачки.

Образ вийшов інтригуючим і дуже незвичайним. Шанувальники прийшли в повний захват від знімка зірки. Вони відзначили, що не можуть намилуватися Тіною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Користувачі не стримують емоцій і активно коментують пікантне фото улюбленої артистки:

" Красотулька 👍👍👍😚😚😚😚 ", "Тина, на тебя не похоже!!!Ты стала откровенно заигрывать с подписчиками😉", "а можна матюкатися? у мене слів немає оаовоаоаоао🔥😻", " Флирт! ", "Ого, Тіна Кароль, ось це ви дивуєте, так дивуєте, сексишпекси🔥", "Ух жарко чет стало💛", "Підкачай стегенця,чарівна Тіночка! Але кажуть, що Ви на перших місяцях. Про заняття Вашим улюбленим кік-боксингом можна забути.😁".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.