Зовсім недавно стартував новий сезон полюбив українцям шоу "Голос. Діти", а зоряні тренери Надя Дорофєєва, Позитив, Джамала і Дзідзьо вже насилу вибирають наталановитіших дітей з різних міст України. Так, нещодавно в офіційному Instagram телеканалу "1+1" з'явився уривок третього випуску проекту, де виступила старша донька популярного коміка та нового ведучого "Квартал 95" Євгенія Кошового, Варвара. Варто відзначити, що дівчинка приходить на шоу не вперше, а також брала участь у "Лізі Сміху" і "Розсміши коміка. Діти".

"Варя Кошова повертається на сцену проекту @golos.dity. Після двох з половиною років підготовки юна вокалістка готова знову підкорити зіркових наставників.
Не пропусти третій ефір сліпих прослуховувань вже цієї неділі о 21:00 на 1+1.", - свідчив напис під відео. Фолловери взялися коментувати: "Прекрасна дівчинка! Бажаю їй завжди йти з чистим серцем до своєї мети! 👏👍", "Дівчинка працювала, наполеглива і співати її мрія, тож вперед до зірок!!!", "Вона дуже гарна ❣️", "Чутно, що багато попрацювала розвиваючи голос, молодчинка) 💋".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський поцілував Кошового "по-дорослому" на сцені Квартал 95

Як раніше повідомляв "Знай.uа", улюбленець Зеленського кардинально змінив імідж

Також Знай.uа" писав про те, що лисого колегу Зеленського затроллили на Лізі Сміху