Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила уривок з прем'єри кліпу на літній хіт "Я не святая", засвітивши пристрасні танці у відвертому боді і колготах посеред нічного Києва. Так, артистка вирішила написати декілька цікавих фактів про зйомки, розповівши про автомобілі, готелі і холодну погоди.

"Знаю, що ви їх любите, тому факти! #vbfacts💥
Відео на трек «Я не святая»
Хотілося чогось нового,
настрій був хуліганський )) тому вирішили похуліганити з молодою талановитою командою!
Режисери : @denismanokha , @shellmarc 👏🏻
Оператор : @shellmarc
Стедікам: Сергій Ревуцький
1. Кліп знімали 23 години, на наст день після дня народження @meladzemusic, тому свято для мене було дієтичним і безалкогольним)) підйом на наст ранок в 5.00)
2. Знімали в улюбленому красивому Києві 💚
3. Готель справжній, закрити такий для зйомки не можна. Тому знімали при мешканцях. Скарг та заперечень не було 🙈🤪
4. На вулиці рівно в той період різко похолодало, та і, як ви пам'ятаєте, на зйомках у мене нормальної температури не буває)тому було +12. Але навіть цьому я була рада. До цього - тиждень дощі!

5. Колготки якимось магічним чином весь час рвалися на мені) за час зйомок порвалося близько 5ти пар🤷🏼‍♀️
6. Рух вдень на вулиці перекрити було неможливо.. але машини зупинялися самі 🙈 і перехожі теж)) тому проходку по проспекту зняли легко і швидко )) 7. Ретро-Автомобіль 1975 року був в шикарному стані і на ходу! 🚘Завдяки турботі господаря)) саме тому він не дозволяв сідати, лягати і тд на кузов. До тих пір, поки ми не познайомилися ..🙈🥰
8. За кермом я їздила сама, і це був особливий кайф!!!!! 2 години ночі, порожнє місто, кабріолет, вітер у волоссі.... і ще 3 чоловіки праворуч і ззаду 😂 ( оператор, світловик, господар авто )
9. Скажу вам , гуляти в боді по місту, особливо вдень - таке собі задоволення 🙈🤪 а от вночі ... реальна свобода... 10. Сережки у тарілку з салатом кидати дуже смачно 🤪💃🏼 11. Жінка-блондинка в червоному , яка дивиться на мене поглядом усіх моїх хейтерш - талановита актриса, добра і дуже тонка натура! Саме вона живе в Америці ❤️ 12. Взагалі зйомка пройшла на одному диханні, у вільній творчій атмосфері! Я дякую всім, хто працював, брав участь, допомагав, підтримував і любив ♥️ все вийшло завдяки вам!! ", - поділилася цікавинками Брежнєва.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще