Українська співачка Тіна Кароль опублікувала новий знімок в своєму Instagram. Про це передає Clutch.

Тіна Кароль опублікувала в своєму Instagram новий знімок. На ньому вона відображена у пристрастній позі. Постала артистка перед глядачами у чорній сукні з великим декольте. Тіна прийняла вельми сексуальну позу і знімок вийшов зовсім не схожим на ті, що зазвичай з'являються у неї в профілі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хтось зазначив, що Тіні потрібно підкачати стегна, але разом з тим додав, що поки зірка "на перших місцях" про тренування краще не думати:

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Інші ж просто висловили своє захоплення: "Несіть чаю я, кхм ... Кхм ... Думаю все зрозуміли. Боже, як красиво", "І СЕРЦЕ битися перестало", "А можна матюкатися? У мене слів немає", "Ого, Тіна Кароль, ось це ви дивуєте, так дивуєте, сексішпексі","Ух смекотно стало".

Нагадаємо, спокуслива Тіна Кароль без ліфчика приголомшила образом шальної імператриці.

Раніше Знай.ua повідомляв, Тіна Кароль у ліжку вбила мережу неймовірною красою.

Також Знай.ua писав, Кароль показала всю пристрасть, фанати помітили дещо ще.