Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фотографією, на якій вона позує в компанії відомих чоловіків.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З фото та підпису до нього стає зрозуміло, що Ольга Сумська відвідала ток-шоу на телеканалі Інтер під назвою "Стосується кожного". На знімку актриса, яка, очевидно, стала гостем в студії, позує в компанії ведучого цього шоу Андрія Данилевича і актора Дмитра Лаленкова, який свого часу зіграв в серіалі "Слуга народу". Як видно на знімку, Ольга Сумська прийшла на шоу в красивій червоній вишиванці. Шанувальники відреагували неоднозначно на таку публікацію і почали активно її коментувати.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.