Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і водночас порадувало її шанувальників. Радіють в основному російські любителі Лободи, адже цим фото вона натякнула, що в такому вигляді буде виступати на церемонії російської премії "МузТВ".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Річ у тому, що на знімку Світлана і її підтанцьовка вирядились у костюми скелетів. У такому вигляді Лобода з'явилася і у своєму новому провокаційному кліпі на пісню "Пуля-дура". У підписі до фото артистка написала: "В очікуванні нашого виступу". Треба сказати, що шанувальники дуже неоднозначно відреагували на таке фото Лободи і почали активно обговорювати його в коментарях.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Треба сказати, що крім Лободи на цій премії засвітилися багато інших українських зірок, серед яких Ані Лорак, Макс Барських та MARUV.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.