Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала відеофрагмент, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Іспит на відвертість здала відома актриса, зірка Дизель шоу Вікторія Булітко.

"Парадоксально, але факт! Нова героїня #Іспит на відвертість Віка @bulitka – абсолютна актриса абсолютно комедійного жанру! Тобто, за логікою речей, що ще робити, крім як поржать? Але от саме з нею ми обговорили такі несмішні теми, як народжувати/не народжувати, і що таке #childfree... А також чому так складно вийти заміж? І чому найчастіше зручніше жити відкладеним життям? І ось ще що – чому саме їй мені довелося довірити кілька найскладніших моїх зізнань. Одним словом, ці одкровення вже всі ваші, оскільки повне відео нашої розмови вже на моєму каналі в ютьюб. Або за посиланням в профілі", - розповіла Маша.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.