Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в спокусливому образі разом з сестрою Хлої Кардашян. Схоже, сестрички брали участь в рекламній фотосесії. На знімку Кайлі і Хлої позують в білій спідній білизні – одна в боді, а друга в трусиках і ліфчику.

У підписі до фото Кайлі Дженнер написала: "КОКО КОЛЕКЦІЯ, ТУР ВЖЕ ТУТ! Я люблю працювати з моїми сестрами, це найбільше благословення за всю історію! Ми створили щось цікаве для вас, хлопці, в наступну п'ятницю! 14 червня настане раніше! Перевірте мої історії, щоб побачити перший погляд! @kyliecosmetics".

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.