Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в стильному луці. А в підписі до нього розповіла, що напередодні казкового весілля вона дала відверте інтерв'ю, в якому відповіла на найбільш пікантні питання.

"Поспішаю поділитися з вами своїм бліц-інтерв'ю для @wmjru. Відповіді на ці питання ви зможете знайти зараз у них на сайті, там є дещо навіть про нареченого. "У цьому році я вперше... Я ніколи не забуду... Мій головний недолік... Моя гідність... Мене часто порівнюють з… Коли я була маленька, мене називали... Я ніколи не відмовлюся від... Але завжди відмовляюся від… Найбожевільніший вчинок у моєму житті... Я мрію... В будь-якій незрозумілої ситуації я… Найбільше на світі я боюся... Я плачу, коли... Ідеальний вихідний, коли… Вибираючи між кар'єрою і сім'єю, я виберу... Коли мене ніхто не бачить, я... У відносинах з коханим я ніколи не дозволяю собі… Коли я вперше побачила майбутнього чоловіка, то подумала... Знайомство з його батьками минуло... Коли я познайомила його зі своїми батьками... Мій чоловік ніколи не... Але зате завжди... І ось ми вже разом... років", - написала Аліна, таким чином інтригуючи шанувальників і закликаючи їх читати інтерв'ю на російському сайті.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.