Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала весільні фото, на яких вперше показала свого нареченого, а тепер вже чоловіка Олександра. Однак через деякий час Аліна вирішила видалити зі своєї сторінки весільні знімки, але нам вдалося зберегти одне фото, щоб показати вам.

Як видно на фотографії, парочка відображена у лімузині, мабуть, їде святкувати розпис. Раніше Аліна розповіла, що вони з Олександром розписалися ще 1 червня, а ось казкове весілля відбудеться трохи пізніше у Венеції. На знімку наречена в красивому білому платті з відкритими плечима і мереживом, а наречений у класичному чорному костюмі з білою сорочкою. Закохані тримають у руках келихи шампанського, і мило посміхаються в камеру, випромінюючи щастя.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.