Переможниця популярного російського шоу "Холостяк" Даша Klyukina вирішила стати співачкою і навіть випустила дебютну пісню. Про це вона розповіла фанатам на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після перемоги в шоу Холостяк почали розкриватися справжні причини, чому Даша Klyukina прийшла на проект. Багато хто стверджує, що дівчина хотіла хорошу платформу для розкрутки, після якої змогла б побудувати успішну кар'єру.

Тепер уже модель Даша Klyukina на сторінці в Instagram, за якою стежать понад 2,6 мільйонів чоловік, заявила, що випустить дебютну пісню.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я щиро переживаю і хвилююся. Перш ніж записати цю пісню, я багато місяців займалася вокалом і фортепіано, провела нескінченну кількість годин в студіях, спробувала записати два інші треки, які так ніхто і не почує. Сьогодні з великою радістю хочу поділитися треком з вами", - зізналася дівчина.

Шанувальники не оцінили старань дівчата і зазначили, що їй не варто йти на сцену. Деякі назвали її другий Бузової і зазначили, що це стане її ганьбою, так як у неї зовсім немає голосу.

"Співати не варто. Чесно, це не погано, але не професійно", "Ще одна Бузова заспівала", "Жахливо, якщо чесно", "Голосу взагалі немає", "Співати це не твоє", "Голосу немає зовсім, точно Бузова 2 .не про що🙅", " Тобі не страшно таке викладати було? Невже зовсім себе не чуєш? Ну ганьба ж😖", "Стиль Темниковой", "Кров з вух", "Ну навіщо 😢😢😢вже Бузової вистачає , якій слон на вухо наступив", "Голосу взагалі немає,навіщо так ганьбиться))", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Єгор Крід позабавился з 10 дівчатами одночасно.

Як повідомляв Знай. ua, Холостяк відверто розповів про інтим з учасниць шоу.

Також Знай. ua писав, що Klyukina і Короткова насолоджуються удвох.