Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних виходів у світ. Також артиста частенько стає героїнею вельми пікантних фотосесій, результатами яких ділиться з фанатами.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так і в цей раз, Даша вирішила показати відео зі зйомок, які проходили в темній кімнаті без меблів. На відео видно, що Астаф'єва позує фотографу в пікантних позиціях, вона демонструє всі вигини красивого тіла. При цьому Даша одягнена в спокусливе чорне плаття з відкритою спиною і без білизни.

У підписі до фотографії Астаф'єва написала: "Slow down puppies #soon @emrikmartirosian @favoritki @anka_fateeva @mogila_tatiana". Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили, що ця зйомка була досить екстремальною, хоча її результати дійсно вражають.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.