Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про те, що робити, якщо у дитини не ростуть молочні зуби.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Запитання. Що робити, якщо у дитини довго не ростуть молочні зуби?

Відповідь. Перестати заглядати їй до рота – це найголовніша порада. Дітей, у яких не виростають зуби не буває. Прямого взаємозв'язку між станом здоров'я та відсутністю молочних зубів також немає. Заспокойтеся. Я за своє життя, подивившись понад півмільйона дітей, дитини, у якої не виросли зуби, не бачив жодного разу. Інше питання в тому, що, так, коли у вас з'явилися зуби, то він такий, як усі. Розслабтеся.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Не буває такого, щоб, наприклад, все в порядку… тобто, якщо у дитини є важкі порушення обміну кальцію і фосфору, якщо у нього є важкий рахіт, але не буває такого, що все на місці, а зубів немає. Тобто, якщо у дитини три рази були переломи рук, ноги колесом, голова квадратом, ще й зуби не ростуть – так, є якась загальна серйозна хвороба. Але, якщо все нормально, посміхається, розвивається, все добре, але зубів немає, потерпіть. Перестаньте заглядати до рота дитині", - розповів Комаровський.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.