Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в компанії свого, як виявилося, вже чоловіка. Співачка привітала себе з Днем народження, який відзначає сьогодні, 8 червня, а також розповіла подробиці одруження.

"З днем народження мене! Свій 24 рік я зустрічаю вже заміжньою дівчиною. Можна сказати, коханий взяв мене у свою сім'ю і подарував мені її до мого дня народження! Тепер я точно буду говорити, що моє серце не вільне! В ньому є багато любові. Оскільки рідних людей/членів сім'ї у мене стало у два рази більше. Весілля ще буде, а ось розпис вже був (1 червня), щоб точно запам'ятати, і вітати один одного кожен рік з цією подією! Ну а сьогодні моє свято, піду підніму келих за те, щоб цей рік був ще кращим, за те, щоб і ви були щасливі, кохані і закохані! #УРА. Пи.си. Спасибі вам, що ви у мене є! І що щиро радієте моє щастя. Я це дуже ціную. #люблювсехикаждого", - написала Аліна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.