Артистка проекту «Жіночий квартал» Марта Адамчук поділилася з шанувальниками відвертим знімком, який опублікувала у своєму Instagram.

На фотографії співачка і актриса позує в пів-обороті так, щоб було видно, що на ній немає спідньої білизни. При цьому дівчина прикрилася лише одним рушником. Під знімком Марта побажала підписникам доброго ранку. Можна припустити, що фото було зроблено до або після ранкового душу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

«Гарна», «чарівна», «ох ця Марта», «оце у тебе ранок — о 2 годині, ще й такий спокусливий», «неймовірна», - написали фанати в коментарях під фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, днями на сторінці "Жіночого Кварталу" в соцмережі Instagram з'явилося нове веселе фото, яке дівчата зробили після концерту у Рівному

Як повідомляв портал Знай.uа, донька зірки студії "Квартал 95" і засновниці Жіночого Кварталу" Олени Кравець, Маша виставила в Instagram серію свіженьких кадрів з розкішного заміського комплексу під Києвом.

Також портал Знай.uа писав, що підписникам показали фото Олени Кравець з концерту популярного комедійного шоу в Луцьку.