У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля. І Потап, і Настя після весілля публікували безліч фото зі свята, а потім ще й з медового місяця. Але, схоже, пристрасті трохи вщухли, і молодята повернулися до звичайного життя, і відповідні фото тепер публікують в соцмережах.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в цей Потап вирішив показати шанувальникам свої будні. Схоже, нещодавно Олексій відвідав своїх дітей, з якими весело проводив час, ну або вони прийшли до нього. На фото видно сина Потапа Андрія та доньку його колишньої дружини Наталю Горову. Шанувальники вельми неоднозначно відреагували на такі фото, багато хто взагалі не знали про Наташу, яка є дочкою колишньої дружини Потапа Ірини Горової від першого шлюбу. Свою думку фанати висловили в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.