Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками фото зі зйомок програми "Хто зверху", яка виходить на "Новому каналі", і в якій Наталя разом з іншими зірками взяла участь.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Наталія позує в компанії ведучої цього шоу Лесі Нікітюк, яка з'являється на фото в різних образах. Також на знімках можна впізнати фронтмена групи "Без обмежень" Сергія Танчинця і хореографа Олену Шоптенко. При цьому, на одній з фотографій Наталя стоїть в оточенні зіркових чоловіків, переодягнених в яскраві жіночі сукні і туфлі на підборах.

У підписі до фотографій Могилевська написала: "Зйомки нового сезону #ХтоЗверху на @novy_channel. Повеселились і насміялися сповна! Як думаєте, хто в цій битві виявився зверху? Хлопчики ♂ або дівчатка ♀? Восени в ефірі!". Шанувальники не пройшли повз і тут же почали коментувати фотографії співачки.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".