Зірка студії "Квартал 95" та проекту "Жіночий квартал" Катерина Нікітіна не забуває радувати шанувальників новими фото у соціальній мережі Instagram. Так, на цей раз вона похвалилася струнким тілом і шикарною розтяжкою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жіночий квартал
Жіночий квартал

Любителька показати себе в цей раз без зайвих вагань продемонструвала свої акробатичні здібності, повідомляє портал Politeka.

Дівчина на фото радує шанувальників феєричним вертикалным шпагатом. Не секрет, що подібні фото часто робить російська балерина Анастасія Волочкова. Але, схоже, зірка "Кварталу", вирішивши здивувати всіх своєю розтяжкою, перевершила росіянку. Шанувальники вважають, що шпагат Катерини Нікітіної виглядає чудово – вже точно нічим не гірше, ніж у Анастасії Волочкової.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Розтяжка - це вже діагноз" - написала артистка під фото англійською мовою.

В коментарях шанувальники захоплюються вміннями дівчини:

"Без комплексів і з усмішкою. Приваблює", "Жах, закохатися можна", "У тебе взагалі там в тілі кістки присутні?", "Куди це ви йдете такими великими кроками?", "Дуже класна", "Це можливо взагалі?", "Круто", "Класна розтяжка", "Хто зробив це з тобою?".

Варто відзначити, що дівчина регулярно радує шанувальників можливостями свого тіла. Не так давно вона опублікувала і інше акробатичне фото.

"Зараз в житті все догори дном! І це мене дуже радує! Обожнюю, коли все змінюється несподівано і кардинально. А найголовніше, в кращу сторону" - написала дівчина.

Нагадаємо, що популярна українська юмористка зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання.

Як повідомляв "Знай.іа", Олена Кравець із Квартал-95 розповіла, як розлучилася з дочкою: це було вимушене рішення.

Також портал "Знай.іа" писав, що актриса Скарлетт Йоханссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.