Телеведуча Олена-Христина Лебідь, яка відома українцям по передачі "Аферисти в мережах" на "Новому каналі", опублікувала в Instagram нову світлину. На ній дівчина позує на фоні блакитного басейну. До фотографії додала жартівливий підпис, що неабияк повеселив підписників сторінки телеведучої.

"Тут якийсь бик за мною підглядає. А за биком - рожевий гусак", - пожартувала Олена-Христина Лебідь.

Олена-Христина Лебідь

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що віднедавна Олена-Христина Лебідь почала зустрічатися з 48-річним Павлом Розенком. Це чинний міністр соціальної політики та Віце-прем'єр-міністр України. На сторінці Христини в Instagram доволі часто з'являються фотографії з коханим-політиком. На них парочка й насправді виглядає щасливою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

Напевно саме пану Розенку дівчина присвятила й це відео. У коментарях до нього користувачі Instagram запитують телеведучу, чи скоро з'являться випуски нового сезону програми "Аферисти". Їм дуже не терпиться побачити дівчину в улюбленому і звичному амплуа.

Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, раніше шеф-редактор телепрограми "Аферисти" співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти".

Нагадаємо, що наречена віце-міністра Розенка показала цікавеньке відео з роздягальні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена віце-міністра Розенка вигуляла коханого у центрі Києва. Дівчина порадувала шанувальників новими фото і відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що скалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.