Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни Instagram частенько з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Але цього разу телеведуча опублікувала кумедне відео без коханого, яким повеселила своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, на короткому ролику видно, що Христина стоїть в роздягальні магазину одягу. Вона демонструє забавні вішалки з підписами: "Беру", "Не беру", "Думаю". При цьому телезірка і показала себе в дзеркалі. Видно, що на ній коричневі шорти-спідниця і кокетлива блуза в горошки, а на ногах – білі кроси. У підписі до відео Крістіна жартівливо написала: "А ще треба наклейки на поворотники: «Повертаю» і «Ой! Передумала!»".

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.