Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни в Instagram частенько з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Але цього разу телеведуча опублікувала забавні фото вже без коханого, і зроблені вони не в Україні, а в іспанській Барселоні біля моря.

На фотографіях, які з'явилися в записі Олени-Крістіни Лебідь, вона постала на огляд публіки в легкому вуличному образі і в хорошому настрої. Для прогулянки в барселонському круїзному порту телеведуча наділа чорно-білу смугасту кофтинку з червоним сердечком на грудях і рвані сині джинси. На талії дівчина зав'язала червону кофту на блискавці, а на її плечах висить білий рюкзачок. Свій образ Крістіна завершила величезними темними окулярами. Вона стоїть босоніж у морі в екстравагантній позі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

В підписі до фотографій Олена-Крістіна Лебідь написала: "Тест-драйв ранкової Барселони. Вода +8! П'яти підбадьорливо виблискують скоринкою льоду!". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фолловери почали активно обговорювати і образ Крістіни, багато звернули увагу на нездорову худорлявість дівчини і радять їй більше їсти. А інші запитують, де ж бойфренд Крістіни Павло Розенко.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.