Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно. А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком.

Так, на сторінці Крістіни в Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Не так давно під час лижного відпочинку з Павлом, дівчина пошкодила ногу і перенесла операцію. Незабаром вона всім повідомила, що Розенко возить її на роботу. Також вона показувала фото, як коханий підтримує її в лікарні під час процедур з реабілітації. Тепер же Крістіна прийшла на процедури одна і показала, як вони відбуваються. А у підписі до фото Лебідь розповіла про незвичайний випадок, який стався в коридорі лікарні.

"Знаєте, спасибі. Що є у нас такі кльові 11-річні (на вигляд) пацани. Ось цей малої сьогодні в лікарні шпарив на телефоні в іграшку. Сидів на зручному стільці. Але, побачивши чоловіка з милицею, ПРИВІТАВСЯ(!) і тут же запропонував присісти. Хоча в коридорі був вільний стілець! А вам СЛАБО??? Та знаю-знаю, що не слабо. І кожен з вас вчинив би точно так!", - написала Олена-Крістіна Лебідь. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої, фоловери почали активно її обговорювати і розповідати про подібні випадки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.