Віце-прем'єр Павло Розенко засвітився на світському рауті у компанії із скандальною українською телеведучою, яка виявилася його нареченою.

Відповідну інформацію та фото оприлюднили у мережі.

Нареченою чиновника виявилася телеведуча Христина Лебедь, відома за програмою "Аферисти у мережах".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Погляньте на цю парочку. На фото віце-прем'єр України Павло Розенко і його наречена - телеведуча Христина Лебедь. Розенко, це той реформатор, який всіляко намагається позбавити українців різних пільг і виплат, а ще за час роботи - наїв таке пузо, що в двері складно проходити. А стройняшка Лебідь - телеведуча проекту "Аферисти в мережах", - коментують у мережі.

Користувачі жартують, що з її знаннями в аферах і його можливостями порочці "загрожує" світле майбутнє.

Нагадаємо, з 2019 року в Україні автоматично будуть осучаснюватися пенсії.

пенсії в Україні
пенсії в Україні

Про це повідомила прес-служба віце-прем'єра Павла Розенка, передає "Политека".

За словами політика, з березня 2019 року розпочнеться щорічне автоматичне осучаснення пенсій для всіх громадян.

Раніше Знай.uа писав про те, що незабаром в Україні розпочнеться другий етап системи реалізації накопичувальних пенсій. Для цього створено всі умови.

Про це заявив віце-прем'єр Павло Розенко.

Розенко вважає, що Україна "на 10 років спізнилася" з введенням другого рівня пенсійної реформи. Віце-прем'єр нагадав, що ця реформа спрацювала в Польщі, і рівень забезпеченості поляків на пенсії вже мінімум в три-чотири рази вище, ніж українців.

пенсії в Україні
пенсії в Україні

"Запровадження другого рівня пенсійної системи – це виключно питання політичної волі. Всі умови для впровадження другого рівня в Україні, я переконаний, є і створені. Так, треба точково внести певні зміни щодо захисту в першу чергу, накопичень громадян недержавних пенсійних фондів і в другому рівні страхування", - говорить чиновник.

Також Знай.uа повідомляв, що у вересні середня номінальна заробітна плата в Україні склала 9042 гривень.