Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни в Instagram частенько з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Але цього разу телеведуча опублікувала кумедне фото вже без коханого. Дівчина не розповіла, де саме було зроблено це фото, але геолокація свідчить про те, що в Києві.

На фотографії Крістіна позує у вишуканій довгій сукні незвичайного бірюзового кольору, з бретельками, які йдуть за шию. На ногах телезірки масивні помаранчеві босоніжки на шпильці, які роблять її ще вищою. Лебідь не дивиться в камеру, вона злегка схилила голову, одну руку поклала на бік, а другу тримає біля обличчя. Вона зображена на тлі синьої стіни, поруч зі столиком, на якому стоїть квітка орхідеї.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до світлини Олена-Крістіна Лебідь написала: "Це міг би бути модний млосний погляд вниз... Але просто булавка впала. Якась ніяка з мене гламурь". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фолловери почали активно обговорювати і образ Крістіни, багато звернули увагу на нездорову худорлявість дівчини і радять їй більше їсти.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.