Відома російська телеведуча Дана Борисова відзначає день народження. Зірці виповнилось 42 роки. З ангоди свята в мережі пригадали про всі її успіхи та не менш гучні скандали.

Її вважали однією з найкрасивіших російських блондинок до того, як вона підсіла на наркотики. Їй довелося лікуватися і врешті вона боролося ці згубні звички.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Борисова у дитинстві

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дана Борисова народилася в Мозирі (південна частина сучасної Білорусі), а через кілька місяців після її народження батьки переїхали в Норильськ. У дитинстві більшу частину часу вона проводила з молодшою сестрою і читала книжки.

У підлітковому віці вона була дуже худенькою, тому хлопчики рідко звертали на неї увагу. Була відмінницею і відвідувала секції. Життя привело її до телерадіокомпанії, і вже в 16 років Борисова з'явилася на екрані.
Популярність їй принесла передача "Армійський магазин". Її завалювали любовними листами, але це зовсім не приносило їй щастя, в особистому все ніяк не клеїлось. Навіть офіційний її шлюб з Андрієм Трощенком тривав менше року.

Далі її чекав успіх та шалена популярність після того, як вона зявилась на обкладинці еротичного журналу Playboy.

Згодом Борисовій поступало все більше пропозицій на телебаченні. Вона вела одну за іншої телепередачі, брала участь у популярних шоу, як, наприклад, "Останній герой-3" та "Місто хижачок".

Тривалий час була ведучою популярного шоу "Принцип Доміно".

Борисову нагородили почесною грамотою керівництва Міністерства оборони Російської Федерації "За успіхи в справі патріотичної пропаганди".

Нагадаємо, улюблена ведуча Путіна втекла до Європи.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали епічне відео, як "порча" погубила скандальну ведучу.

Також Знай.ua писав про те, що спливли скандальні деталі загибелі кумира 90-х.