Українська співачка Віра Брежнєва поділилася фотографією дуже відвертої фотосесії. Про це передає Clutch.

Екс-учасниця групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва у свої 37 років володіє витонченою фігурою. Маючи двох дітей, співачці вдалося зберегти стрункі ніжки і осину талію. Достоїнствами фігури знаменита білявка обожнює хвалитися на своїй офіційній сторінці в Instagram, демонструючи форми з найкращих ракурсів. Кожен її знімок у купальнику або білизна збирає сотні тисяч лайків і захоплених коментарів. Велика частина з них, до речі, від протилежної статі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, нещодавно Брежнєва знялася у новій відвертій фотосесії. Зірка позувала в сріблястому купальнику, який підкреслив її пишне декольте і стрункі ноги. При цьому видно, що вбрання досить тісне співачці в області бюсту.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Спокусливий знімок справив фурор у Мережі і викликав бурхливе обговорення фанатів.

"Сексі-шмексі красуня", "Яка гарна", "Шикарна", "Здогадуюся яка ти мати, тільки трусами світиш, та попою крутиш, як твій чоловік терпить все це. Більше схожа на б**дь", "Пушка галушка", "От би мені таку фігуру", "Віра, ви така гарна жінка! Я прям фігію з вас", "Розбила чужу сім'ю і молодець.. в цьому і є вся "Брежнєва", — пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Віра Брежнєва виставила дуже відверті кадри, позуючи лише у чорному боді.

Раніше Знай.uа повідомляв, Брежнєва з'явилася на людях без штанів, публіка оцінила.

Також Знай.uа писав, фото з весілля Сергія Лазарєва злили у мережу.