Незабаром в Україні вийде на СТБ дев'ятий сезон шоу "Зважені та щасливі". Цього разу відбулися кардинальні зміни в команді проекту. Так, компанію колишній дружині В'ячеслава Узєлкова Марині Боржемській складе екс-холостяк Іраклі Макацарія. Ведучою стане Аніта Луценко, яка раніше вже була у цій ролі. Також повернеться дієтолог Світлана Фус, а учасники проекту знову боротимуться за перемогу наодинці.

В ексклюзивному коментарі порталу Знай.uа Марина Боржемська розповіла, чого ще очікувати від нового сезону шоу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це буде абсолютно не такий сезон, як попередній. Ми зібрали найкращих фахівців - ведучу, дієтолога, психолога, тренерів. Це ті люди, яких всі знають і люблять. Наприклад, дієтолог Світлана Фус повертається до нас у цьому сезоні. Якщо говорити про тренерський склад - він змінився. Не скажу, що кардинально, тому що мене неможливо замінити. Яка я нахабна? (Сміється - ред.). Але я розумію, я хороший фахівець", - заявила фітнес-тренер.

Марина Боржемська

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Окрім того, Марина не оминула своєю увагою нового тренера шоу Іраклі Макацарію. Вона сказала, що він чудового проявив себе як танцівник та запам'ятався українцям у ролі "Холостяка".

"Буде дуже цікаво спостерігати за Іраклі як за тренером. Його побачать в цій ролі вперше. Він себе відмінно показав в ролі Холостяка, потім він прекрасно себе проявив в ролі танцюриста, і ось зараз я впевнена, що він доведе глядачеві, що він може бути прекрасним тренером", - додала вона.

Іраклі Макацарія та Марина Боржемська

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська поділилася радісною новиною про зміни в житті.

Як повідомляв "Знай.uа", Іраклі Макацарія показав жорсткі тренування на "Зважених та щасливих".

Також "Знай.uа" писав, що "Зважені та щасливі" надихнули колишню Узєлкова: погляньте, з ким тепер тренує учасників красуня-Марина.