Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже веселе відео з власного шоу "П'ятниця з Регіною", танцюючи з маленькою дівчинкою. Так, артистка зізналася, що мріяла стати зіркою Боллівуда, ритмічно рухаючись на підборах.

"#Регина+1
Танець на кастинг в Боллівуд
Мріяла стати зіркою Боллівуду❤️", - пожартувала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Кілька разів переглянула😂 Регіна-запальничка🔥👍👍👍", "Круто!👍🏼♥️☺️Регіна вогонь 🔥 Дівчинка красуня!🎈", "Скільки у вас позитиву! 😍 дивлюся і радію!", "Рівень моєї сексуальності десь між танцем Регіни і співом Івлеевої", "Людмила Прокопівна де ви набралися цієї вульгарності😂", "Аааа... Регіна ну ти чого, як коряга😂💋".

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.