У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля. І Потап, і Настя після весілля публікували безліч фото зі свята, а потім ще й з медового місяця. Але цього разу співачка вирішила розповісти і показати шанувальникам про дівич-вечір перед весіллям.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Каменських опублікувала фото, на якому позує в білому убранні. Саме в цьому образі Настя відвідала дівич-вечір, який їй організували подружки. У підписі до фото артистка розповіла про це свято, а на її каналі в YouTube з'явилося відео з торжества.

"Я так рада, що мене оточують щирі і люблячі люди! Саме вони зробили для мене це неймовірне свято #NKBRIDEPARTY! Мої дівчатка, які продумали все до дрібниць: починаючи від неймовірної стилізації усього свята, розваг і солодощів, закінчуючи шикарним президентським номером @hyattregencykyiv з приголомшливо красивою терасою! Я вирішила поділитися з вами цим веселим днем і показати, як же ми провели вечір. Тому сьогодні на моєму каналі вийшов спеціальний випуск #NKblog! Це одна з моїх улюблених і дуже особливих серій! Я впевнена, що вам буде весело. Дивіться відео за посиланням у stories і обов'язково діліться враженнями від перегляду в коментарях. Film Maker: @shambalyov Photo: @maksymgetman", - написала Настя.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.