Шанувальники топ-пари українського шоу-бізнесу неухильно стежать за епопеєю, пов'язаною з найгучнішою подією року - весіллям Каменських і Потапа, яке відбулося в кінці травня. А буквально на наступний день Патап і Настя попрямували в свою першу сімейну поїздку - в романтичну подорож до Туреччини.

32-річна співачка не втомлюється постити в Instagram нові фотографії , які демонструють їхній з Потапом щасливий медовий місяць, а фанати величезним задоволенням розглядають і обговорюють романтичні кадри.
Після приїзду додому, зіркове сімейство продовжує тішити шанувальників і щодня публікує на своїх сторінках все нові і нові фотографії.
Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Сьогодні у Насті в Instagram з'явився черговий знімок, на якому молода дружина позує в білому приталенном платті, що нагадує чоловічий піджак, яке вона доповнила шкіряним ременем, що підкреслює талію і стильними сріблястими босоніжками.

"Я така рада, що мене оточують щирі і люблячі люди! Саме вони зробили для мене цей неймовірний свято. Мої дівчатка, які продумали все до дрібниць: починаючи від неймовірної стилізації всього свята, розваг і солодощів, закінчуючи шикарним президентським номером з приголомшливо красивої терасою!"- написала Настя.