Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати шанувальникам стильне фото та похвалитися, що стала героїнею нового номеру модного глянцю ELLE.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в соцмережі Марія опублікувала гаряченьке фото, на якому позує в чорному вбранні, яке підкреслило струнку фігуру і оголило стрункі ніжки телезірки. Маша не дивиться в камеру, вона зображена у профіль. Єфросиніна, як видно, захоплена статуєю, яку до того ж, обняла ногами.

У підписі до фото Марія Єфросиніна написала: "Найкращий кадр – завжди підловлений... Моя #Coverstory для червневого номера @elle_ukraine. Photo @little_puida. Make up @myshura_olga. Hair @o_iriss. Style #NatashaOsadchaya. Producer @nastasiabilous. Text @natapasichnyk". Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву публікацію зоряної телеведучої. Машу засипають компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.