У неділю, 16 червня, в Україні відзначають одне з найбільш зворушливих свят - День батька. В цей день кожна дитина може сказати слова подяки своєму татові. І українські зірки не є винятком.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Батько з сином
Батько з сином

Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами прекрасним фото в обіймах батька під пальмами, а так само - привітати його зі світлим святом.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Я дуже тебе люблю і рада, що ми бачимося коли захочеться, тому що ви тепер дуже поруч не тільки духовно, але і в кілометрах. Тато, ти найкращий у світі! Ай лав Ю! І дуже хочу, щоб ти посміхався" - зворушливо звернулася Цибульська.

Українці не змогли пройти повз таке душевне фото і послання:

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Які гарненькі", "Ви схожі на батька", "Ви просто неперевершені", "Очі татові", "Чудові моменти життя", "Банани в Ірпені", "Як це мило", "Шановні наші зірки не забувайте про своїх близьких родичів, гастролі тури на від починок а про близьких не забувайте навідуватися або розводити. Дякую"

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати всі: яскраві подушки в салоні, яскраві наклейки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.