Відома американська акторка Сельма Блер попросила свого сина Артура поголити їй голову. У 2018 році лікарі поставили їй діагноз "розсіяний склероз". Акторка зізналася, що їй вже важко довго тримати руки, коли вона причісується.

Відповідний допис Сальма Блер опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Люди. Повернулася до своїх коренів. Перукар, який все ще говорить "в ж…" всякий раз, коли є така можливість", — пожартувала Сельма.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фото її 7-річний син Артур Сент акуратно підстригає волосся Блер електричною машинкою. Син актриси був її опорою на протязі багатьох років після того, як їй озвучили моторошний діагноз.

У лютому Блер розповіла, що її син сприйняв новину про прогресуюче захворюванні особливо важко: "Після МРТ я сказала: "У мене є те, що називається розсіяним склерозом", — і він мало не заплакав і сказав: "Це тебе вб'є?". І я сказав: "Ні. Я маю на увазі, ми ніколи не знаємо, що нас уб'є, Артур. Але доктор точно не сказав, що я помру", — згадує вона. "І він сказав: "О. Добре!".

Голлівудська зірка поділилася своїм досвідом у боротьбі з розсіяним склерозом у соцмережах, щиро розкриваючи ступінь своєї хвороби.

"Ось правда. Я відчуваю себе настільки хворою, як ніби перебуваю в пеклі. Мене рве і все те, про що не ввічливо говорити. Мій син втік. Від мене. Я повинна відвезти його в школу. Медичне лікування бере своє. Я збираюся пройти через це. Це пройде. Так рада, що це я, а не моя дитина. Я не можу уявити, щоб коли-небудь я знову відчула себе добре. #важкий день. Але це все ще ранок. Ми пройшли це. #перевірка на практиці", - повідомила акторка.

Нагадаємо, що у день весілля Потапа спіткала хвороба: Каменських боялася навіть дихати.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Супрун розповіла про хворобу мільйонів українців: простий рецепт лікування і профілактики.

Також Знай.ua" писав про те, що з Баррі Алібасовим трапилася біда.