Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, часто тішить фанатів новими фото та відео у соціальній мережі Instagram.

Так, цього разу артистка опублікувала знімок у рваних джинсових шортах, підписавши його тегом "я в любові".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що Лорак після розлучення з чоловіком Муратом довгий час не виставляла нові публікації й всіляко приховувала особисте життя, однак нещодавно почала виглядати набагато життєрадісніше і натякати у своїх постах на новий роман. Як виявилося, артистка зустрічається з Єгором Глібом, саунд-продюсером Black Star, яка належить реперові Тіматі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Парочка засвітилася разом на одному зі Сторіс, а сама Кароліна прикривала обличчя руками. Варто відзначити, що раніше 40-річній Лорак приписували роман з Сергієм Лазарєвим, однак, здається, тепер ці чутки залишаться позаду.

Однак, попри ажіотаж навколо особистого життя співачки, шанувальники почали обговорювати її відвертий образ на останньому фото у соціальній мережі Instagram. Окрім того, деякі фанати не вірять у новий роман Лорак з Глібом. Вони припускають, що слова "явлюбви" - назва нової пісні Лорак, а сама вона зараз співпрацює з Black Star.

Нагадаємо, що новий залицяльник Лорак виявився зрадником і тираном: "Досі не можу цього пробачити".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Лорак у сексуально-відвертій білизні спокусила ідеальним тілом.

Також Знай.uа" писав про те, що груди Лорак вивалилися з сукні на очах у всіх.