Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує разом зі своїм новий коханим.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це перший чоловік, який з'явився разом з Лорак після її розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. На знімку артистка позує, притулившись до молодого бородатого хлопця, вони обидва в простих домашніх вбраннях. У ЗМІ вже з'ясували, що Ані Лорак зустрічається з Єгором Глібом, до того ж обговорюють їх різницю у віці, адже співачці 40 років, а її новому обранцеві 26.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники, звичайно ж, не залишили без уваги таку публікацію зірки. Але багато здивовані, що Лорак закрутила роман не з Лазарєвим, а з іншим чоловіком. Фанати почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.