Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на фотографії Леся позує на пірсі в легкому пляжному луці. Нікітюк красиво і недбало оголила довгі стрункі ніжки, сидячи на пірсі, на тлі яхт. Фото цікаве ще й тим, що його Леся зробила в дзеркало на телефон. У підписі до фотографії телезірка залишила тільки хештеги: "#лесяникитюк #ladyLe". Шанувальники в захваті від такого незвичайного фото Лесі, і засипають її компліментами в коментарях. Найбільше похвали дісталося струнким оголеним ніжкам телеведучої.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.