Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яким повідомила про повернення в рідний Хмельницький. Схоже, зірка приїхала привітати маму з Днем матері і побачити рідних.

На новій фотографії, яка з'явилася в записі Лесі Нікітюк, вона постала на огляд публіки на прогулянці своєму місті, куди, мабуть, приїхала на вихідні. А в підписі до цієї фотографії Леся розповіла про те, що біжить купувати мамі квіти. Як видно на фото, телезірка вийшла у квітковий магазин у стильному луці. На ній вузькі чорні скіні і подовжений сірий піджак, під яким не видно нічого, крім чорного бюстгальтера. Треба сказати, що цей образ вийшов досить пікантним за рахунок декольте і ліфчика, який підкреслив пружні груди Лесі.

Як видно, на прогулянку Леся вийшла у чорних босоніжках з гострими носиками. Схоже, зірка весело проводить час, адже вона посміхається, розмахуючи чорною сумочкою. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Леся Нікітюк розповіла, що вийшла за квітами мамі.

Популярні новини зараз
Експерти назвали жіночий предмет, який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ви вже купили мамі квіти?? Які? Я якраз йду вибирати. Це мій лук на День Матері. Фото @vihtuchka", - написала Леся. Шанувальники не пройшли і повз цієї публікації і почали активно її обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк питаннями та побажаннями, а деякі почали активно обговорювати незвичайний образ телезірки і відповідати на її запитання. "Одягнена стильно", "Красивий образ, тобі дуже пасує", "Зірка наша", "Яка в тебе фігура, очманіти", "Нікітюк йде по червоній доріжці", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.