У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля. І Потап, і Настя після весілля публікували безліч фото зі свята, а потім ще й з медового місяця. Але цього разу співачка вирішила розповісти і показати шанувальникам про дівич-вечір перед весіллям.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Каменських опублікувала фото, на якому позує в білому вбранні. А ось на голові у неї ледь помітна корона, під якою копиця кучерявого волосся. Саме в цьому образі Настя святкувала дівич-вечір, який їй організували подружки. У підписі до фото артистка розповіла про це свято, а на її каналі в YouTube з'явилося відео з торжества.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.