Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно у захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх підписників в Instagram.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Софія опублікувала миле фото, на якому позує в стильному луці. Дівчина постала на знімку у світлій маєчці на бретельках з пишною оборкою, а з її плечей спадає теплий кардиган. Її довге пишне волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Лондоні.

Фоловери Соні, яких налічується в Instagram вже понад 100 тисяч, не пройшли повз і почали активно коментувати фото. Дівчину буквально засипають компліментами в коментарях до знімка, фани в захваті від її природної краси та елегантного стилю. Багато також обговорюють хлопця, який позує на фото з Сонею.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.