Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує на прогулянці в Москві.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Ані Лорак позує в дивному білому "спортивному" топі з рукавами-ліхтарикам, на яких видно чорні смужки. При цьому топік оголює живіт, а знизу в неї світлі підкачані джинси. На ноги вона взула чорні черевики на шпильці, а через плече у співачки невелика темна сумочка. Волосся Лорак зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і усмішка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У підписі до фотографії співачка написала: "Велика сила ховається у кожному з нас, дивовижні здібності, нескінченні джерела любові. Повір у себе!". Шанувальники не пройшли повз, пишуть компліменти і завалюють Лорак питаннями, серед яких безліч про її татуювання і гастролі в Україні. Зазначимо, що татуювання у Лорак шанувальники помітили в її кліпі на пісню "Я тебе чекала".

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.