Лєні Хіді, англійській актрисі, яка грає у "Грі престолів" королеву Серсею Ланністер, не до вподоби смерть її героїні у фіналі серіалу. Про це інформує The Guardian.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лєна Хіді в ролі Серсеї Ланністер

За задумом, сценаристів "Гри престолів", загибель королеви Серсеї у фінальній серії мала бути одночасно тяжкою і повільною.

"Якщо ми коли-небудь вип'ємо з Девідом Беніофф і Деніелом Вайсом, то я їм скажу, що хотіла кращої смерті для Серсеї", - підкреслила актриса.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Зазначимо, що Девід Беніофф і Деніел Вайс – це творці серіалу "Гри престолів". У ньому, окрім героїні Лєни Хідді, ще багато персонажів, яких грали Діани Рігг, Чарльз Танс, Джонатан Прайс, Стівен Діллане і Мішель Фейрлі, були вбиті. Це дещо обмежувало декого з акторів у провідних ролях. Зокрема Хіді зазначила, що кожен актор думав про те, як загине його персонаж.

"Я була трохи шокована, коли Серсею спіткала саме така доля. Думаю, що творці просто не могли догодити всім", - заявила актриса.

Проте після завершення серіалу в самої Хіді не було такого стресу, як у її колеги Кіта Харінгтона, який грав Джона Сноу. Йому довелося лікувався в реабілітаційному центрі від алкоголізму та депресії.

Лєна Хіді в ролі Серсеї Ланністер

"Коли я була набагато молодшою, плакала щоразу, коли закінчувала роботу... Це був такий інтенсивний досвід", - зазначила Хідді.

Нагадаємо, що "Гра Престолів" видасться раєм: названо точний сценарій кінця світу, Апокаліпсис вже у двох кроках.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", зірка "Гри Престолу" змінив орієнтацію після "Рокетмена": фотофакт.

"Знай.ua" також писав про те, що Джона Сноу вперше сфотографували на лікуванні в елітній клініці: фінал "Гри престолів" боляче по ньому вдарив.