У американської хіп-хоп-виконавиці Карді Бі порвався костюм під час виступу на фестивалі Bonnaroo Arts And Music Festival в Теннессі, США.

Про це повідомляє Daily Mail.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 16 червня. Разом із танцівниками Карді Бі вийшла на сцену у кольоровому комбінезоні, який обтискав її тіло.

Коли повернулась спиною до глядачів і почала танцювати, шви на сідницях розійшлись.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коли вона танцювала, повернувшись спиною до глядачів, костюм порвався посередині на її пишних сідницях.

Але незакомплексована співачка не довго думала, переодяглася в білий халат, з-під якого виднілася її спідня білизна, і продовжила шоу в домашньому халаті.

У січні Карді Бі поскаржилася фанам на незручні джинси італійського модного будинку Dolce & Gabbana і роздяглася. На ролику, який рэперша опублікувала в соцмережі, вона голосно заявляє, що штани "врізалися їй в промежину", а вона цього не переносить.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Волочкова показала справжній сільський гламур, у фанатів істерика: давайте скинемось на одяг.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак засвітила ідеальну фігуру в коротенькому топі: закохана і щаслива.