Сестра відомого російського продючера Барі Алібасова, який нещодавно вийшов з коми, назвала тих, хто причетний до отруєння зіркового брата.

За словами жінки, її брата нібито намагалися отруїти Шукшини, - пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В ефірі російського ток-шоу "Пусть говорят" сестра продюсера Зоя заявила, що її брат не отруївся сам, а був отруєний. І до цього, на її думку причетні родичі його шостої дружини Лідії Федосєєвої-Шукшиної, або ж вона сама.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як стало відомо, на початку червня Алібасова терміново госпіталізували після того, як продсер помилково ковтнув рідину для прочистки труб, переплутавши її з сокомчи йогуртом. Його помістили в НДІ імені Скліфосовського, тривалий час Барі був у комі.

Лікарі діагностували у музиканта опік шлунка четвертого ступеня і ввели його в стан медикаментозної коми. Він перебував у важкому стані в реанімації під наглядом лікарів. Через п’ять діб Алібасов вийшов з коми. 17 червня постраждалого забрали додому рідні.

Алібасов-молодший розповів, що його батько почувається нормально, проте заросте у нього стравохід чи ні "потрібно дивитися". Незабаром продючера відправлять проходити реабілітаю в Казахстані.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бари Алібасов до цих пір знаходиться в реанімації у важкому стані після отруєння засобом "Кріт".

Також портал Знай.uа писав, що медики поставили діагноз Барі Алібасову і він не збігається з тим, про що говорили раніше.