Чуттєва TAYANNA розповіла про стосунки з колишнім чоловіком Єгором Глібом, який зараз закрутив роман з її землячкою - Ані Лорак. Зазначимо, що раніше Тетяна Решетняк писала пісні для Лорак, коли була учасницею групи "Горячий шоколад".

Тетяна Решетняк у інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла про філософію свого життя та ставлення до стосунків. За словами відомої співачки, до життя треба відноситися легше, а особливо до чоловіків.
Нині виконавиця не вкладає в стосунки епічності та ставиться до романів легко. У своїх минулих шлюбах Тетяна залежала від чоловіків і це, за її словами, було величезною помилкою. З саунд-продюсером Black Star Єгором Глебом українська селебріті була разом три роки та має від нього сина Даніеля.

"Мій колишній чоловік, який є батьком для мого сина, був юхуу (гулящим чоловіком- Ред.). Зараз він напливами з'являється в житті Даніеля: він приходить до сина, погрався-погрався зі словами "Боже, это мой сын, я его обожаю, это моя вселенная", а через два дні знову, як хвиля, зникає. І потім приходить ще через пів року",-розповіла співачка.
Українська зірка, звичайно хоче, аби поруч з її дитиною увесь час був батько, але зараз Даніель сприймає лише її, а про біологічного батька майже не згадує. Саме тому Тетяна не тримає зла на ексчоловіка:
"Зараз немає чого звинувачувати людину, у нього таке життя, він так сприймає цю ситуацію. Мабуть, у нього немає інстинкту батька або відчуття батьківства, тому він так живе."

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також, дівчина розповіла і всю правду про стосунки з Філіпом Коляденко.

Під час інтерв'ю українська співачка не стала приховувати правди про свої минулі стосунки та розказала про роман з учасником гурту KADNAY, Філіпом Коляденко, якого дуже кохала.
Популярна виконавиця спростувала чутки про розрив, ініціатором якого був Філіп. Тетяна зізналася, що ці тривалі стосунки завершила саме вона. І хоча таке закінчення відносин з Філіпом далося їй вкрай важко, для селебріті це була вимушена жертва, на яку вона мала піти.

"Коли ти розумієш, що людина молодша за тебе і в неї попереду ціле життя для розвитку, для пошуку себе, для самовдосконалення. І коли ти розумієш, що ти обтяжуєш людину собою, сім'єю, дитиною, а вона до цього ще не готова".

За словами артистки, своє рішення вона обдумувала протягом 2 місяців та більше не хотіла продовжувати стосунки, адже потім дорогу людину відпускати було б ще важче.

Саме під час роману з Філіпом, Tayanna написала пісню "Фантастична жінка", яка й досі звучить у навушниках багатьох її прихильників.

Нагадаємо, Лорак нарешті відійшла від розлучення з Муратом, очі сяють щастям.

Як повідомляв Знай.uа, вагітна Ані Лорак неймовірно змінилася.

Також Знай.uа писав, що Лорак в ночнушке розсмішила "найстильнішою" нагородою.