Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив трепетний кадр, поділившись радісною новиною: у них з дружиною Сніжаною 18 червня народився хлопчик, якого пара вже встигла назвати Єлисеєм. Варто відзначити, що щаслива родина вже виховує сина Артура і доньку Веселіну. Так, Сніжана відразу після пологів дала відверте інтерв'ю виданню "КП", розповівши про вагітність.

Так, за словами коханої дружини Сергія, вона почувається добре, а пологи пройшли досить легко. Також артистка зізналася, що всього за тиждень до пологів ризиковано вирушила на поїзді до Львова для того, щоб підтримати чоловіка. Знаменитість зазначила, що батько сімейства був присутній при пологах: "Це дуже велика підтримка і допомога жінці, навіть якщо чоловік сидить у куточку. Мені здається, це дуже згуртовує і це дуже потрібно для подальших відносин".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ім'я малюку батьки вибрали дуже незвичайне, але і цьому є пояснення: "Не ми вибрали, мені приснився малюк і сказав своє ім'я. Як у мене часто буває, все приходить у снах. Так і в цей раз – він прийшов до мене уві сні".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Сніжана зізналася, що вже готова до пелюшок і безсоних ночей, адже першу дитину народила ще в 21 рік. А ось Сергій присвятив мамі і Єлисею зворушливі вірш і відео, опублікувавши ролик у своєму акаунті.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.