Керівник та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий раніше активно вів свою сторінку в Instagram й публікував, зокрема, багато відеороликів. Однак останнім часом на його сторінці панувало повне затишшя. Та актор "Кварталу" вирішив знову потішити прихильників й поділився смішним відео.

Відповідний допис Кошовий опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Візьмуся, напевно, за старе😬 #більшепозитиву

"Ось зайшов в "Instagram", запитують, давно вже люди мене запитували: а де видоси?" - пожартував він.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

"Ось видосы - відповідаю вам. Значить, запитують, а де ж музло після видоса? Відповідаю, ось зараз буде музло після видоса. Ось... Залипнув у Фейсбук і читаю там всяких різних людей. Ох, звичайно, і клоуни" - розсміявся заразливим сміхом в об'єктив свого телефону Кошовий.

"Ой, не включається з першого разу" - включаючи радіо жартує комік... Але потім в салоні авто лунає музика: "О, включилася. Я поїхав" - каже шоумен. "Більше позитиву, хлопці, більше, народ! Все вирубаюсь!" - шокував своєю мовою новий ведучий "Кварталу" і вимкнув камеру.

Нагадаємо, Кошовий дав потужну відсіч друзям Порошенка: "Прибийте пащеки!"

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.