Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте селфі, відпочиваючи на острові Міконос, Греція. Так, артистка лише в бікіні похвалилася масивною золотою прикрасою у формі ікла, як би ненароком засвітивши сталевий прес і розкішні груди.

"my new one (новенький)", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ні ну а голову Свєтуль , де загубила ? Сподіваюся від кохання ?😁", "🔥🤤 Ви нас взагалі не жалієте,Світлана Сергіївна💔", "
Те що треба 😍💋", "Але погляд падає на офігенну фігуру. 🤤", "Премія муз.тб пройшла,а прес залишився.🤤🤤", "Господи, хіба можна бути такою красивою і мати таку шикарну фігуру! Тільки потом і «кров'ю»😍", "
Як у Мауглі "золотий зуб"🐺", "Красиво прикрила справжній мотив фото😂😂😂", "Так... Мій новий намальований прес...".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.