Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне чорно-біле фото з відпочинку на острові Міконос, Греція. Так, артистка порівняла себе чи то з оголеною моделлю на пляжі, чи з лежачим поруч товстеньким тюленем, а ось деякі шанувальники навіть подумали, що на знімку зображена сама Світлана.

"🚬", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери почали жартувати: "це я зліва", "Коли запитують, як іде підготовка до літа 😂👌", "Скоро, на всіх пляжах світу🔥", "Її впізнав! А що за дівчина трохи вище?😉", "Свєт це ти?", "Не схожі😉", "Картина Рєпіна "Припливли"😍".

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.