Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр без макіяжу, позуючи з печивком у формі планети Земля. Так, артистка зізналася, що може знову вести проект про подорожі, а шанувальники часто згадують про шоу "Орел і Решка", однак сама Регіна поки відмовляється, адже хоче більше дітей.

"Коротше, мені знову пропонують проект про подорожі 🧳. Я люблю пригоди, але , виявилося, що я - занадто божевільна любляча мати, яка хоче ще 3-4ьох дітей. Ви не повірите, але я отримую задоволення від усього: від підйомів в 5 ранку , від «хекання» серед ночі, від безперервної пробіжки від нашої спальні до спальні сина, від змін підгузників і купання по 5 разів на день, від перевдягань , від зворушливого «Ме-ме», коли я з'являюся в полі зору сина, від маленьких ручок, які тягнуться до тебе і просять обійнятися, від пучка на моїй голові і страшних🙈 топів для годування, від пюре з брокколі на новому платті і від самої прекрасної в світі ПОСМІШКИ)

Ось сиджу і думаю, чи варто вплутуватися в подорожі чи ні ? І чому? Допоможіть розібратися 😘
Пи.си: а таке печивко мені мама з татом на ДН прислали ) 😋", - поділилася думками Тодоренко. Фолловери ж взялися допомагати Регіні, однак їх думки розділилися на два табори.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.